Održana 79.sjednica Vlade HNŽ-a

Održana 79.sjednica Vlade HNŽ-a

Na danas održanoj 79. sjednici, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije usvojila je prijedloge Zakona o trgovini i Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudskim pristojbama s tarifom HNŽ, koji će biti upućeni u daljnju skupštinsku proceduru.

Također, donesene su odluke o utvrđivanju visine osnovice za isplatu plaća i visine naknade za topli obrok za mjesec siječanj 2015. godine korisnicima Proračuna HNŽ.

Vlada je dala suglasnost na dopunu Ugovora o koncesiji za korištenje šesnaest lokacija za izgradnju i rad šesnaest vjetroagregata za proizvodnju električne energije, kojim se definira krajnji rok za dovršetak tog projekta.

Na današnjoj sjednici Vlada je usvojila Izvješće o radu za 2014. godinu i dala suglasnost na Program rada i Financijski plan Agencije za privatizaciju u HNŽ za 2015. godinu.

Vlada je usvojila Izvješće o radu Županijskog stožera civilne zaštite i Informaciju Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo o deminiranju na području HNŽ za 2014. godine, priopćeno je iz Službe za informiranje Vlade HNŽ-a.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar