Održana 81. sjednica Vlade HNŽ-a

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije je na današnjoj, 81-oj, sjednici usvojila odluke o dodjeli koncesije za eksploatiranje mineralne sirovine dolomita na lokalitetu Podorašac u općini Konjic na razdoblje od trideset godina gospodarskom društvu „AGI“ d.o.o. Konjic. Jednokratna koncesijska naknada za eksploatiranje dolomita na lokalitetu Podorašac iznosi 90.000 KM, a godišnja 0,40 KM/m3.

Iz resora Ministarstva gospodarstva usvojena je Odluka o usvajanju Izvješća o radu Inspektorata Ministarstva za 2014. godinu.
Vlada je donijela i Rješenje o razrješenju Lane Lovrić i imenovanju Marijane Čilić-Šimović za novu predsjednicu Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo HNŽ.

Također, donesena je Odluka o davanju suglasnosti Ministarstvu prometa i veza za potpisivanje godišnjih ugovora za radove redovitog zimskog, ljetnog i pojačanog održavanja regionalnih cesta u HNŽ za 2015. i 2016. godinu.

Iz resora Ministarstva za pitanja branitelja Vlada je donijela odluke o dodjeli jednokratne pomoći za liječenje i za obilježavanje značajnih datuma.
vlada-hnz-k.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar