• Održana Izborno-izvještajna Skupština Športsko-rekreativnog saveza općine Prozor Rama
  • Održana Izborno-izvještajna Skupština Športsko-rekreativnog saveza općine Prozor Rama
  • Održana Izborno-izvještajna Skupština Športsko-rekreativnog saveza općine Prozor Rama

Održana Izborno-izvještajna Skupština Športsko-rekreativnog saveza općine Prozor Rama

U Prozoru je održana Izborno izvještajna skupština Športsko rekreativnog saveza općine Prozor Rama. Za predsjednika Upravnog odbora jednoglasno je izabran Davor Ćališ koji će u narednom četverogodišnjem mandatu voditi Športsko rekreativni savez općine Prozor Rama.

Na sjednici je su ,zbog isteka mandata razriješeni članovi dosadašnjih tijela Saveza te imenovani novi.Odmah na početku rada Skupštine dosadašnji predsjednik Stipo Čuljak je razriješen dužnosti zbog isteka mandata a Skupština je jednoglasno za novog predsjednika izabrala Vladu Matešića koji je preuzeo predsjedanje novom Skupštinom.

Pred članovima Skupštine koju čine predstavnici sportskih klubova koji su članovi Športsko rekreativnog saveza bila su izvješća o radu saveza i izvješća o financijskom poslovanju za 2019. i 2020.godinu. Podsjetimo, zbog pandemije Covid 19 Skupština Saveza prošle godine nije održana.

Također je predstavljen Plan rada Saveza te financijski plan za 2021.godinu. Izvješća i planovi su usvojeni većinom glasova nazočnih.
Imenovan je novi Upravni odbor kojega čine predstavnici 12 klubova koji su sudjelovali u radu Skupštine- Željko Petrović (HŽKK Rama ), Vlado Nevistić (SRTD Ramske vode),Marko Jelić (RK Optimisti Rama) Franjo Križanac (KK Empi), Filip Šimunović (VK Rama), Anto Burić (HKK Rama), Dragan Đođo (STK Prozor Rama), Davor Ćališ (Teniski centar), Admir Hodžić(Odbojkaški klub Makljen), Meho Hrinić (MNK Makljen), Stanko Ćurćić (ŠK Rama), Ante Tadić (HNK Rama).

Po završetku Skupštine za predsjednika Upravnog odbora jednoglasno je izabran Davor Ćališ koji će u narednom četverogodišnjem mandatu voditi Športsko rekreativni savez općine Prozor Rama.

Izabran je novi Nadzorni odbor: Stipo Čuljak, Ana Burić i Ivan Križanac

Tijekom održavanja Skupštine i na sjednici Upravnog odbora sportaši su iznosili svoje ideje i prijedloge kako unaprijediti stanje u sportu općenito te su iznosili i svoje dobre rezultate a i probleme o kojima se treba povesti više računa u narednom periodu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing