Održana radionica za roditelje učenika Srednje škole u Prozoru

Održana radionica za roditelje učenika Srednje škole u Prozoru

U sklopu projekta Klik za zdravlje, koji Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ realizira u školskoj 2015./16. u deset osnovnih i srednjih škola, u cilju prevencije različitih vrsta ovisnosti kojima su mladi danas izloženi, Ivana Klačar i Josip Milanović, koordinatori projekta u ponedjeljak, 15. veljače održali su radionicu za roditelje.

Cilj radionice je roditeljima predstaviti koncept projekta, način realizacije, te razmijeniti informacije i čuti koja su njihova iskustva kada su u pitanju problemi kojima su izložena njihova djeca.
Pored vjeroučiteljice Željane Jozić na radionici je sudjelovalo 17 roditelja, koji su izrazili pozitivno mišljenje o projektu Klik za zdravlje, a posebno ih je dojmila ideja Offline kampa, na kojem bi djeca pored toga što bi proširili svoja znanji i iskustva imala i prigodu provesti 5 dana bez interneta, uz živu igru i druženje sa svojim vršnjacima.

Zahvaljujemo se vjeroučiteljici Željani Jozić i ravnateljici Anđi Mlakić na pozivu za suradnju i toploj dobrodošlici, te se radujemo narednim susretima i radionicima koji će se održati u sklopu projekta Klik za zdravlje u Prozoru.

I.K.

mladicentar.org

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar