Održana sedamnaesta sjednica Općinskog vijeća Prozor-Rama

Održana sedamnaesta sjednica Općinskog vijeća Prozor-Rama

Jučer je u prostorijama HE Rama održana 17. sjednica Općinskog Vijeća Prozor-Rama. Odmah na samom početku sjednice došlo je do izmjene Dnevnog reda, nakon što je Klub SDA zatražio smjenu dosadašnjeg predsjednika OV gosp. Omera Manova (SDP) i imenovanje novog predsjednika gosp. Esada Dželilovića (SDA). Taj prijedlog dobio je potrebnu većinu glasova te je usvojen sa 12 glasova Za i 9 Protiv.
 
Od ostalih točaka Dnevnog reda također su prihvaćena Izvješće o ostvarenju prihoda i izvršenju rashoda Proračuna Općine Prozor-Rama za prva tri mjeseca tekuć godine, zatim Izvješće JU Dom zdravlja Rama, te Izvješće JU Kulturno-sportski centar Prozor-Rama za prošlu godinu.
 
Na znanje su primljene i informacije o izvršenoj privatizaciji poslovnih objekata sa sjedištem u općini Prozor-Rama, zatim informacija o izvršenom deminiranju i trajnom obilježavanju minskih polja, zatim informacija Službe za zapošljavanje o stanju nezaposlenosti u našoj općini. Na dnevnom redu bile su i informacije o stanju i zaštiti okoliša na području općine Prozor-Rama. U ovoj raspravi poseban naglasak stavljen je na pojavu Q groznice na području naše općine i najezdi gusjenica. Usvojen je i zaključak da se od nadležnih općinskih službi zatraži informacija o ugroženosti od Q groznice na području općine Prozor-Rama s prijedlogom mjera.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar