Održana Skupština PS HB

Održana Skupština PS HB

U planinarskom domu Sveti Bernard, planinarskog društva „Granaš“ – Štrepci Brčko, u subotu 19. siječnja, održana je redovita Skupština Planinarskog saveza Herceg Bosne, na kojoj su sudjelovali i predstavnici HPD „Rama“, uz predstavnike još 23 planinarska društva, od 36 koliko ih Planinarski savez Herceg Bosne trenutačno broji.

Nakon pozdravnih riječi predsjednika PS HB, izbora radnih tijela i usvajanja Dnevnog reda, Skupština je započela s radom.

Na Dnevnom redu su se našla Izvješće o radu PS HB za 2018. godinu, Izvješće o financijskom poslovanju za 2018. godinu, Izvješće o radu Nadzornog odbora, Izvješće o radu Suda časti, Plan rada PS HB za 2019. godinu, Financijski plan za 2019. godinu, Donošenje Pravilnika, Odluka i drugih akata iz nadležnosti Skupštine PS HB, Analiza članstva u PS HB i Donošenje Odluka o dodjeli priznanja i odličja.

Usvajanjem plana rada za 2109. godinu, Skupština je završila s radom, nakon čega je upriličen prigodni domjenak i druženje.

Skupštinu su, pored zastupnika, nazočili i  i predsjednici pojednihi društava, članica Planinarskog saveza HB, priopćeno je iz HPD Rama.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar