Održane sjednice u Područnim odborima: Uzdol, Perići, Dobroša, Ustirama, Gmići i Ripci

Proteklih dana održane su sjednice Područnih odbora u mjestima: Ripci, Uzdol, Dobroša, Perići, Ustirama i Gmići.

Okupljenim članovima i simpatizerima HDZa 1990 predstavili su se kandidati HDZa 1990 na predstojećim listopadskim izborima  iz općine Prozor Rama : kandidati na listi HDZa 1990 za Skupštinu HNŽa : Ilija Cvitanović, nositelj liste, dr Mara Anđelić , dr Boris Faletar, Mirjana Bešker, Frano Križanac i Luka Faletar i kandidati na listi HDZa 1990 za Parlament Federacije BiH : Marija Bešker i Stanko Ćurčić.

Kandidati su, kao i na prethodnim sjednicama, prilikom svoga predstavljanja predstavili i gospodarski program HDZ-a 1990 kao i svoga predsjednika, odnosno hrvatskog kandidata za člana Predsjedništva BiH Martina Raguža koji upravo danas stiže i na druženje s Ramljacima.

Nakon predstavljanja kandidata prisutnima se obratio i načelnik općine Prozor Rama dr Jozo Ivančević koji je podnio izvješće o radu, a tom prilikom je i odgovarao na pitanja mještana te najavio projekte i radove koji će se izvoditi u spomenutim selima u narednom periodu, kao i na području cijele općine.

Načelnik je u svome izlaganju spomenuo skoru mogućnost upošljavanja unutar Agencije za  lokalni razvoj općine Prozor Rama kao i nova ulaganja u pokretanje nove tvornice u povodu čega će se 10.listopada naš Načelnik sastati s potencijalnim investitorima iz Italije koji su zainteresirani za investicije u našoj općini.

Naime,  danas  će se održati središnji predizborni skup HDZ-a 1990  na malonogometnom stadionu OŠ Marka Marulića u Prozoru.
Zabavni program započet će u 18 sati, a dolazak predsjednika Martina Raguža na mjesto događaja očekuje se u 19 sati nakon čega će započeti politički dio programa: predstavljanje kandidata i politčki govori.

Iz HDZ-a 1990 pozivaju sve Ramljake na današnje zajedničko druženje uz tamburaški sastav "Zlatne strune".

Plaćena vijest

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar