Omladinska banka Prozor Rama dodjeljuje 40.000 KM za pokretanje društvenog biznisa

Članovi Omladinske banke Prozor Rama, na čelu s Dženanom Šarićem project managerom Fondacije Mozaik na programu omladinskih banaka, predstavili su jučer u 12 sati, u prostorijama Općine Prozor Rama inovacije u svojem ovogodišnjem programu te su najavili otvaranje natječaja za projekte mladih u BiH.
 
Omladinska banka Prozor Rama u suradnji s  Općinom Prozor Rama i Fondacijom Mozaik pokreće kampanju nazvanu „Zona društvenog poduzetništva“ koja je namijenjena mladima od 18 do 35 godina.
 
Mladi navedene starosne dobi se mogu prijaviti u 'Zonu društvenog poduzetništva' u kojoj mogu steći nova znanja o razvijanjima nekih inovativnih rješenja te svojim angažmanom mogu osigurati sredstva za realizaciju aktivnosti u svojoj zajednici u iznosu od 500 KM do 2.000 KM. Ukoliko uspješno završe tu akciju i pokažu određena znanja kod edukacije koja će biti pružena u 'Zoni društvenog poduzetništva' mogu osigurati sredstva za pokretanje vlastitog društvenog biznisa, odnosno paket investicije za pokretanje društvenog biznisa u iznosu 40.000 KM po biznisu.“, kazao je za Ramski vjesnik Dženan Šarić, projekt menager omladinskih banaka.
 
Svi oni koji uđu u Zonu i koji pokažu određena znanja kroz aktivnosti ove akcije stječu pravo da sudjeluju na Biznis inovacijskom turniru gdje će se natjecati za spomenuti paket investicija u iznosu 40.000 KM.
 
Natječaj za projekte mladih Omladinske banke Prozor Rama  bit će otvoren od 15. travnja do 15.svibnja 2015. godine te se u tom razdoblju mladi općine Prozor Rama starosne dobi od 18 do 35 godina mogu prijaviti u "Zonu društvenog poduzetništva".
 
"Pozivamo mlade koji žive na području općine Prozor Rama da se prijave, iskoriste priliku jer mladi iz samo 28 BiH općina imaju pravo sudjelovati u našim projektima, a među njima su i mladi općine Prozor Rama.
Ovo je prilika za sve njih da se pokažu, ostvare sredstva za aktivnosti u svojoj zajednici i urade nešto pozitivno upravo za svoju zajednicu"
, poručuju iz Omladinske banke Prozor Rama
 
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar