Opća tučnjava, Boysi uletjeli u teren: Napadnuti igrači Nacionala zbog provokacija

Opća tučnjava, Boysi uletjeli u teren: Napadnuti igrači Nacionala zbog provokacija

 DERBI utakmica malonogometnog prvenstva Hrvatska između gradskih rivala Futsal Dinama i Nacionala prekinuta je zbog opće tučnjave.
Utakmicu u Domu sportova prekinuli su Bad Blue Boysi koji su uletjeli u teren, javlja Indexov novinar s mjesta događaja.
Boysi napali vratara i predsjednika Nacionala
Od početka utakmice je atmosfera bila nabrijana i naelektrizirana. BBB-i su odmah na početku momčadi Nacionala, koja se nedavno učlanila u Hajduk, skandirali “tovarske pičke” i “jeb`o vas Hajduk”, da bi u jednom trenutku situacija izmakla kontroli kad su neki navijači Dinama utrčali u teren nakon verbalnog sukoba s predsjednikom Nacionala Ivicom Đolom. U općem metežu nekoliko udaraca zaradio je vratar Nacionala.
Provokacije, metež, pa prekid
Nacional je odbio nastaviti utakmicu, a Đolo je povukao momčad u svlačionicu, javio je Indexov novinar iz Doma sportova.
“Suci su trenutno na terenu, a igrači Nacionala u svlačionici. Bilo je međusobnih provokacija, a onda je nastao metež i Đolo je potjeran s tribine”, rekao je za Index glasnogovornik Dinama Luka Capan.
Nacional: Tukli su i nas i policiju
Iz Nacionala kažu da su Boysi razbijali sve što im se našlo na putu.
“Golmanu su razbili glavu, tukli su i policiju, a srpskim igračima su vikali da će ih zaklati”, rekao je Đolo za Index.
Policija nije intervenirala: Nisu nas napali
Policija je cijelo vrijeme izvan dvorane i nije intervenirala, doznajemo direktno od predstavnika momčadi.
“Nemamo saznanja da se dogodila tučnjava masovnih razmjera niti da ima teže ozlijeđenih. Prema našim saznanjima utakmica je prekinuta u 20. minuti kad je jedan navijač uletio u teren i udario golmana Nacionala. Također, demantiramo da su napadnuti i policijajci koji su bili na utakmici. Uskoro ćemo imati više inoformacija”, rekli su za Index iz zagrebačke policije.
Nacional vodio, utakmica prekinua
U trenutku prekida prvak je protiv Dinama koji pripada navijačima vodio 2:0, a evo što piše u službenom zapisniku s utakmice:
“Prijem službenih osoba i gostujuće momčadi bez primjedbi. Sastanak pred utakmicu održan u za to predviđenom vremenu uz prisustvo svih potrebitih osoba. Domaćin utakmicu prijavio nadležnoj PP. Vozilo hitne pomoći prisutno od prve sekunde utakmice. Svi igrači upisani u zapisnik o utakmici imali uredno ovjerene sportske iskaznice s važećim liječničkim pregledom. Kod gostiju nastupili igrač s br.7 i br.15 državljani Srbije. Golovi postignuti regularno, opomene izrečene u duhu PNI. Utakmica je prekinuta u 19.02 minuti zbog ulaska navijača u teren za igru i udaranja gostujućeg igrača s br.12 od strane istih. Prekidu je prethodio i sukob navijača na tribini iza gostujućeg vratara. Ponašanje svih igrača, kao i klupa s pričuvnim igračima i sl.osobama bez ikakvih primjedbi kako do prekida, tako i u trenutku prekida utakmice. O svemu slijedi dopunsko izvješće, kojeg su najavili i domaća i gostujuća momčad. Domaćin će obaveze prema službenim osobama ispuniti uplatom na njihove žiro račune.
index.hr
Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar