Općina Prozor-Rama dograđuje Srednju školu Prozor

Načelnik općine dr. Jozo Ivančević danas je sa suradnicima posjetio Srednju školu Prozor.

Tijekom obilaska prostorija škole susreo se s ravnateljicom Anđom Mlakić, profesorima i učenicima.  Prigodom ovog posjeta donirana je školi potrebna oprema: računalo i dva projektora.

Glavni razlog posjeta je planirana dogradnja prostorija Srednje škole Prozor.

„Zbog potreba škole, interesa učenika i roditelja te interesa općine i mene osobno   dograđujemo prostorije Srednje škole Prozor. Zato je općina u proračunu za ovu godinu izdvojila 300 tisuća KM. Osigurat ćemo i ostala sredstva da se projekt u cijelosti zatvori. Time se stvaraju uvjeti za potrebe  strukovnih zanimanja i uvođenje novih.“, poručio je načelnik Ivančević.

Općina Prozor-Rama  je aktivno sudjelovala od 2008. godine  u svim dosadašnjim projektima koje je provodila škola kako bi se poboljšali uvjeti školovanja: potpora obnovi stolarije, opremanje učionica, kabinet informatike, meteorološka stanica, sanitarni čvorovi, dogradnja grijanja  te drugim manjim projektima.

„Općina će i dalje nastaviti s pomaganjem školi i nakon izgradnje dodatnih prostorija. Pomoći ćemo i obnovi fasade kao i krova škole. Drago mi je da je u školi lijepa i ugodna atmosfera.“, zaključio je načelnik Ivančević.

Valja napomenuti da je upravo u tijeku natječajna procedura za dogradnju prostorija Srednje škole Prozor.
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar