Općina Prozor-Rama predstavlja se na međunarodnom investicijskom sajmu općina i gradova u Sarajevu

Općina Prozor-Rama predstavlja se na međunarodnom investicijskom sajmu općina i gradova u Sarajevu

Organizacija Event&Expo iz Sarajeva, uz potporu Ministarstva financija i trezora BiH, pokretač je i organizator međunarodnog investicijskog sajma općina i gradova Zapadnog Balkana. Sajam će se održati na platformi www.e-ventexpo.com   (kombinacija uživo i virtualnog događaja).

Sudionici sajma koji će  prezentirati  lokalne zajednice Zapadnog Balkana, a ciljna skupina gostiju kojima će se predstaviti lokalne zajednice i poduzetnici su međunarodne financijske institucije i investitori kao što su EBRD, BME, EEN, EIB, OECD, FIPA, IPA, Malezijski, Katarski, UAE i Bahreinski investicijski fondovi, privredne i trgovinske komore pri ambasadama, međunarodne razvojne banke i druge financijske institucije …), a očekuje se i sudjelovanje relevantnih državnih institucija. Pored navedenih tema za investiranje, fokus će biti i na obnovljivim izvorima energije.

U dosadašnjem djelovanju sajam je imao posebno dobre rezultate u prezentaciji drvne industrije u BiH.

Općina Prozor – Rama odazvala se pozivu i predstaviti će se na  ovom sajmu

S obzirom je svaki sajam, pa i sajam Expo & Event prigoda za predstavljanje i promociju pojedinačnih poduzetničkih projekata, Općina poziva zainteresirane lokalne poslovne subjekte da prijave sudjelovanje i predstave svoje poslovne  ideje, proizvode ili  usluge. Sajam počinje s radom krajem ožujka te do tada treba sačiniti prezentacijski letak i pripremiti sve podatke za sajamsko predstavljanje.

Primjer predstavljanja poduzetnika na ovom sajmu dajemo u privitku

Napominjemo, da će postavke sajma ostati na platformi do kraja godine, kako bi potencijalni partneri uvijek mogli imati uvid što se nudi u pojedinoj lokalnoj zajednici, a zavisno od situacije sa Covid 19, sajam će pratiti i nekoliko uživo konferencija u toku godine o čemu ćete biti blagovremeno obaviješteni, poruka je iz organizacije Event&expo.

Obrazac za prezentaciju

Uzorak prezentacije:

Investment-Project-Primjer - Wooden-toys-production-Zavidovici

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing