• Općina Prozor-Rama u 2021. godini u kapitalne projekte ulaže više od 15 milijuna maraka
  • Općina Prozor-Rama u 2021. godini u kapitalne projekte ulaže više od 15 milijuna maraka
  • Općina Prozor-Rama u 2021. godini u kapitalne projekte ulaže više od 15 milijuna maraka

Općina Prozor-Rama u 2021. godini u kapitalne projekte ulaže više od 15 milijuna maraka

Općinsko vijeće Prozor-Rama na drugoj sjednici održanoj 28. prosinca 2020. godine usvojilo je Proračun za 2021. godinu u iznosu od 27.645.000 KM. Od toga za kapitalna ulaganja ide 15.320.000 KM.

 

U Proračunu Općine za 2021. godinu je za kapitalan ulaganja predviđeno 15.320.000 KM. U kapitalna ulaganja ulaze nastavak izgradnje vodovoda i konačan završetak tog velikog povijesnog projekta. U planu je izgradnja pročistača otpadnih voda, ovisno o tome koliko će moći sudjelovati predviđeni donatori. U potpunosti će se dovršiti i vodovodi za druga naselja koja su predviđeni posebnim projektima, kao što su Perići, Duge, Lug, Hudutsko, i drugo. Graditi će se lokalni putovi, gradske ulice, završiti će se gradska mrtvačnica, zgrada općine.

 

 

O kapitalnim ulaganjima načelnik općine Prozor-Rama dr. Jozo Ivančević je kazao: „U 2021. Godini planiramo izgradnju gradske tržnice, nove zgrade Dječjeg vrtića. Tu je i ulaganje u ekološki park u Poniru koje ćemo izvršiti preko našeg JKP „Vodograd“.

 

Izgradit će se kompostana te dodavanje opreme kako bi se zaokružio taj projekt. Stalnom borbom, pa čak i sudskim putem, za sredstva Proračuna, stvaramo preduvjete za realizaciju ne samo kapitalnih projekata, nego i potporu obiteljima, školama, učenicima, studentima, mladima, zapošljavanju, Domu zdravlja „Rama“, socijalnim službama, poljoprivredi i za sve ono što zahtijeva potporu Općine.“

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar