Opet ćeš mi, Ramo moja, ispuniti srce srećom i ljubavlju

Opet ćeš mi, Ramo moja, ispuniti srce srećom i ljubavlju

Želimo podijeliti sa čitateljima jedno razmišljanje koje nam je poslao Pavo Kolakušić. Ovaj dvadesetčetverogodišnji mladić rođen je u Ljubuncima. Zbog životne borbe za egzistencijom sa obitelji se našao u Udbini u Republici Hrvatskoj. Pavo koristi svaki slobodan dan kako bi došao u Ramu. Rama je jednostavno u njemu. Pročitajte kako svoje posjete Rami doživljava.

 

Neopisiv je osjećaj onih par dana prije polaska u Ramu.Leptirici u trbuhu kao da sam se zaljubio, a tek onaj dan kad krenem, e to je ludilo kao da je Hajduk osvojio prvenstvo. Što sam bliže rodnom kraju srce je sve veće i veće. Dani provedeni u Rami prolete brzo, ali kvalitetno. Svugdje si dobrodošao. Sva ta rodbina, sva ta ljubav, ma neopisivo.

A odlazak? E to je ono što odgađam satima, danima, i uvijek u zadnjim trenutcima odlazim. nikako se oprostiti od voljenog rodnog kraja, ali svaki put se tješim time da ću se opet vratiti.

Ništa mi ne pada teško kao odlazak iz rodnog kraja, nakon  provedena odmora u Rami. Uvijek prođe tako brzo.  I svaki odlazak boli. Ali, vratit ću se opet, kao i svaki put! Opet ćeš mi, Ramo moja, ispuniti srce srećom i ljubavlju! Kud god pođem s tobom se ponosim…

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar