Opet iz Vlade HNŽ-a   Rami za jačanje turističkih kapaciteta …?

Opet iz Vlade HNŽ-a Rami za jačanje turističkih kapaciteta …?

Ranije je Vlada HNŽ-a dodjeljivala sredstva za energetsku učinkovitost škola. U tom paketu jedva se našla  samo  OŠ Marka Marulića Prozor koja je  dobila 150.000 KM.

Vlada je ponovno 15.12.2017. usvojila Odluku o konačnom izboru još šest osnovnih škola, koje će obnoviti u sklopu Projekta ”Energetska učinkovitost u BiH”, a za što će biti utrošeno oko 2. 500.000,00  KM.
Obnoviti će se: JU ”VI osnovna škola” -Mostar, Osnovna škola Ivana Gundulića – Mostar, Osnovna  škola A. B. Šimića – Mostar, JU OŠ ”Suljo Čilić”- Jablanica, Osnovna škola ”Bijelo Polje”- Potoci, JU Osnovna škola “Čelebići“ – Konjic i Osnovna škola ”Ilići” – Mostar.

Ovih dana je završen natječaj za potporu jačanja turističkih kapaciteta. Iz Rame se nitko nije našao na tom popisu. Malo je vjerojatno da se nitko nije prijavio na taj natječaj. Ako nije bilo prijavljenih onda se nema pravo prigovarati nikome, nego postaviti sebi neka pitanja.

Dodijeljeno je 200.000 KM za jačanje turističkih kapaciteta raspodijeljenih na 73 ugostiteljsko-turistička poduzeća.

Odluka o izboru korisnika sredstava Transfer za jačanje turističkih kapaciteta Proračunom

Za Transfer neprofitnim organizacijama odobreno je 30.000 KM. Ta sredstva su raspoređena u 11 organizacija i među njima nema nitko iz općine Prozor-Rama.

Odluka o izboru korisnikaTransfer neprofitnim organizacijama iz Proračuna

Temeljem Zapisnika povjerenstava za ocjenu ispunjavanja uvjeta i kriterija za dodjelu sredstava putem Javnog poziva, ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša donio je odluke o izboru korisnika sredstava ”Transfer za jačanje turističkih kapaciteta” i  ”Transfer neprofitnim organizacijama” utvrđenih Proračunom za 2017. godinu.

Potpisivanje ugovora s izabranim korisnicima bit će upriličeno u četvrtak, 21. prosinca i petak, 22. prosinca u vremenu od 9,00 do 15,00 sati u sjedištu Ministarstva (Braće Fejića bb, Mostar, ured broj 29 i 30).

Ovlaštene osobe korisnika dužne su ponijeti jedan od dokumenata za identifikaciju i pečat.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar