• Opet Rami mrvice s mostarskog stola
  • Opet Rami mrvice s mostarskog stola

Opet Rami mrvice s mostarskog stola

Od 132 novo uposlene osobe, 7 je iz Rame, što je 5,3 posto. HE „Rama“ proizvodi  čak 50 posto, a radnih mjesta joj pripalo 5,3 posto.

Vrijeme u kojem živimo je teško. Država se odnosi prema građanima kao maćeha. Ne stvaraju se realni ekonomski preduvjeti za bilo kakav razvoj. Zato se u posljednje vrijeme Ramom  čuju samo šaputanja o elektro-privredi, jer je ona postala san snova svakog tko želi dobar posao, a „parali“.  A uprava i oni koji upravljaju tom upravom odnose se prema Rami gore nego maćeha. Odnose se prema Rami kao prema kravi muzari koju stalno muzu, a ne daju joj ništa.

Već i ptice na grani znaju da HE „Rama“ u proizvodnji EP HZ HB ima udio od čak 50 posto. Ali opet Rami nema radnih mjesta, ono što ima samo su mrvice.

Ovih dana došli smo do odgovora na zastupničko pitanje o broju novouposlenih u EP HZ HB od kada je stigla nova uprava i u kojoj nema nikoga iz Rame.

Odgovor je datiran na 15.02.2016. godine i potpisuje ga generalni direktor Marinko Gilja, iz Širokog Brijega. U tom odgovoru se navodi da je nova uprava uposlila 76 osoba. Malo vjerojatno, ali istinito. Na tom popisu od 76 uposlenika nema nitko iz Rame.

EP HZ HB je 22.02.2016. godine objavila natječaj za upošljavanje novih 56 osoba. Prema tom natječaju u Rami će biti zaposleno nevjerojatnih 7 osoba.

Dakle, od 132 novo uposlene osobe, 7 je iz Rame, što je 5,3 posto. HE „Rama“ proizvodi  čak 50 posto, a radnih mjesta joj pripalo 5,3 posto.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing