OŠ fra Jeronima Vladića Ripci ponovno pobjednica županijskog natjecanja u Neumu. Čestitamo!

OŠ fra Jeronima Vladića Ripci ponovno pobjednica županijskog natjecanja u Neumu. Čestitamo!

U oganizaciji Mostarskog auto-moto kluba (MAK) – Mostar i Auto-moto saveza u Bosni i Hercegovini (AMSuBIH), u subotu 16. svibnja 2015. godine održano je.19. županijsko natjecanje učenika osnovnih škola “Sigurno u prometu 2015”, iz poznavanja prometnih i sigurnosnih pravila i vještine upravljanja biciklom.

Natjecanje za škole s područja Hercegovačko-neretvanske županije održano je  u Neumu, u Osnovnoj školi „Kardinala Stepinca“ (teorijski dio natjecanja) i  u školskoj dvorani (praktični dio natjecanja).

Cilj natjecanja je da učenike što više zainteresiramo za oblast cestovnog prometa, da učenici shvate ulogu i značaj znanja iz te oblasti, te da se kroz izvananastvane aktivnosti osposobe u poznavanju prometnih i sigurnosnih pravila, a ujedno, kroz vještinu upravljanja biciklom, učiniti djecu sigurnim sudionicima u prometu.

Na natjecanju je sudjelovalo 15 školskih ekipa sa područja Hercegovačko-neretvanske županije.
Pod vodstvom nastavnika tehniče kulture Ivana Franjušića našu školu su predstavljali učenici šestih razreda (Ante Šarčević, Valentina Bešker, Marko Cvitanović i Lucija Brković)
Prvo mjesto je osvojila naša škola i ukupni je pobjednik natjecanja, a treće mjesto Ante Šarčević iz poznavanja prometnih i sigurnosnih pravila i vještine upravljanja biciklom.
 
Čestitamo nastavniku Ivanu i učenicima na izvanrednom rezultatu.
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar