OŠ Marka Marulića Prozor: Upisi u prvi razred

OŠ Marka Marulića Prozor: Upisi u prvi razred

Vrijeme je upisa u prvi razred osnovne škole za školsku 2021./2022. godinu. Prema preporuci Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a prijave za upis u OŠ Marka Marulića Prozor, obavit će se ONLINE, a sve u cilju zaštite zdravlja djece, roditelja i osoblja škole, odnosno u cilju prevencije širenja zaraze uzrokovane virusom COVID-19.

Škola ovim putem poziva roditelje/skrbnike djece dorasle za upis u prvi (I.) razred, da u razdoblju od 12.travnja do 7. svibnja 2021. godine mogu izvršiti prijavu za upis u prvi razred za školsku 2021./2022.godinu.

Školski obveznici za 2021./2022. godinu su djeca koja do 1. ožujka tekuće godine imaju navršenih 5,5 godina života. Roditelji/staratelji mogu podnijeti pismeni zahtjev nadležnom općinskom tijelu za eventualnu odgodu ili prijevremeni upis ako smatraju da je to u najboljem interesu djeteta.

Popunjenu prijavu za upis dostaviti na e-mail adresu škole [email protected] koja vam je na raspolaganju i za sve dodatne informacije

O terminima vezanim za provođenje ostalih aktivnosti predviđenih za upis u prvi razred roditelji/skrbnici bit će pravovremeno obaviješteni.

Obrazac za prijavu možete preuzeti na linku ispod:

P R I J A V A1

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar