Ostao sam bez posla, pa me ‘strefio’ dobitak od pola milijuna KM

Ostao sam bez posla, pa me ‘strefio’ dobitak od pola milijuna KM

Nikada ne pratim izvlačenje uživo, moj dugogodišnji ritual je da uvijek ujutro, uz kavu, pogledam brojeve na teletekstu, tako je bilo i ovoga puta. Kazao je to u razgovoru za „Avaz” igrač koji je u igri superloto „Lutrije BiH” osvojio jackpot veći od pola milijuna maraka. Upitan kakav je osjećaj bio kada je saznao da je osvojio dobitak, kaže da je to je bio veliki šok za njega.

Supruga u šoku

Uporno sam pokušavao ostati miran, prvenstveno zbog svog zdravlja, jer sam u trenutku pomislio da će me nešto strefiti. Sam sebi sam govorio da se smirim, ali taj osjećaj je bio jači od mene. Nekoliko puta sam provjeravao brojeve i svaki put sam pomislio da nije u pitanju neka greška, ali, evo, kao što vidite, osvojio sam ovaj nevjerojatni dobitak – kaže sretni redovni igrač igara na sreću „Lutrije BiH”, kojem je ovo prvi veći dobitak.

Dodaje i da je njegova supruga, također, bila u šoku.

Sjedili smo za stolom i pričala mi je o nekim svojim problemima, a ja sam je u toj priči konstantno prekidao i pitao je li vidjela da je netko osvojio više od pola milijuna KM na lotu, na što mi je potvrdno odgovorila. Rekao sam joj da poznajem osobu koja je to osvojila, odmah me je pitala tko je u pitanju, a ja sam joj rekao da ta osoba sjedi prekoputa nje. U početku nije mogla povjerovati, ali sam joj pokazao dobitne brojeve, što ju je šokiralo – kaže.

Usprkos osvojenoj sumi, kaže da će nastaviti voditi život kakav je imao i do sada.

– Ovaj novčani dobitak će mi dobro doći, da sebi i obitelji mogu omogućiti lagodniji život. Ostao sam bez posla, teškom mukom sam otišao u mirovinu i, evo, na kraju mi se sreća osmjehnula. Svojevremeno sam, u skladu s mogućnostima, mnogo pomagao drugima i sad mi se sve to vratilo na ovaj način. Još ne mogu vjerovati da sam zaista osvojio ovaj iznos – kaže i objašnjava da ima dijete koje je završilo fakultet, bez posla je pa će mu sigurno na neki način olakšati život.

Ostalim igračima preporučuje da igraju redovno jer se tako mogu nadati da će, kao i on, nešto osvojiti.

Objašnjava da odigrani brojevi (1,3,10,17,23,25) imaju značenje u njegovom životu, da su to datumi rođenja njegovih najbližih.

– Uvijek igram ove brojeve. Zanimljiva priča u svemu ovome je što imam prijatelja koji isto tako redovno igra loto i često zajedno svratimo i uplatimo naše odabrane brojeve. Ovog puta sam bio spriječen te sam zamolio prijatelja da mi uplati moje standardne brojeve koje igram, što je i učinio i, eto, na kraju sreća je bila na mojoj strani – ističe ovaj sretnik.

prvi.tv

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar