Otkrivene lažne lubenice pune droge

Otkrivene lažne lubenice pune droge

Američki carinici zaustavili su kamion na granici SAD-a i Meksika koji je krijumčario više od 5 milijuna dolara vrijednu drogu metamfetamin skrivenu u lubenice, prenosi Index. Droga je bila umotana u plastiku obojenu u dvije nijanse zelene boje kako bi nalikovala na voće i stavljena među prave lubenice.

Zaplijenjeno je više od dvije tone metamfetamina u ukupno 1220 paketa. Skrivanje droge među hranom, kako piše BBC, uobičajen je način krijumčarenja ilegalnih supstanci preko granica a najpopularnije su banane, no nedavno su nađeni narkotici u siru i avokadu. Službenici američke carine i granične zaštite rekli su da su njihovi agenti zaustavili kamion s prikolicom na granici s Meksikom u Otay Mesi.

Papiri su pokazivali da vozač prevozi pošiljku lubenica, no inspekcija je otkrila pakete s metamfetaminom. Vozač je predan službenicima Ministarstva domovinske sigurnosti.Ova zapljena dogodila se tjedan dana nakon što su službenici na istoj graničnoj točki otkrili gotovo 300 kg metadona u pošiljci celera. Obje zapljene ukupno su vrijedile 6 milijuna dolara, piše CBS News.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar