Otvorene prijave za festival dječje glazbe

Otvorene prijave za festival dječje glazbe

Prijave za 2. međunarodni festival dječje glazbe Sarajevo “Kids Star” 2024. su službeno otvorene. Festival koji inspirira djecu da pjevaju, vole život i pokažu svoje umjetničke talente održat će se 7. prosinca u Domu mladih u Sarajevu, s još bogatijim i uzbudljivijim takmičarskim i revijalnim programom.

Sudionici će imati priliku za obilazak Sarajeva na dan Festivala u jutarnjim satima te sudjelovati u kreativnim radionicama dan ranije.

 

Prošlogodišnji “Kids Star” bio je izuzetno uspješan.   U natjecateljskom dijelu programa nastupalo je 20 sudionika iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Sjeverne Makedonije, podijeljeni u dvije kategorije:

  • Male zvijezde
  • Mlade zvijezde

Ove godine pravo sudjelovanja imaju pojedinci i duet sa pjesmama odgovarajuće tematike i tekstovima prilagođenim dječjem uzrastu. Pjesme trebaju biti o dječjoj svakodnevici, igrama, maštanjima, ljubavi i svemu što na pozitivan način prikazuje ljepotu i slobodu dječjeg odrastanja.

Pjesme moraju biti novonastale (ne starije od godinu dana) i autorske. Mogu biti ranije izvođene, ali izvan granica BiH. Djeca i mladi od 5 do 15 godina mogu slati prijave na e-mail: [email protected] do 15. rujna 2024. godine do 23:59 sati. Prijavni obrazac i propozicije možete pronaći na web stranici www.artista.ba.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar