• Otvorene su prijave za duhovno-edukativno-ekološki program na otoku Mljetu
  • Otvorene su prijave za duhovno-edukativno-ekološki program na otoku Mljetu
  • Otvorene su prijave za duhovno-edukativno-ekološki program na otoku Mljetu
  • Otvorene su prijave za duhovno-edukativno-ekološki program na otoku Mljetu

Otvorene su prijave za duhovno-edukativno-ekološki program na otoku Mljetu

Prijave za duhovno-edukativno-ekološki program na otoku Mljetu “M-ljetovanje 2021.”, za mlade od 20 do 35 godine, otvorene su 1. svibnja.

Mogu se prijaviti svi zainteresirani koji pripadaju toj skupini, a žele iskusiti mir koji bi im pomogao jasnije sagledati svoje životne situacije i odluke koje trebaju donositi. Naravno, M-ljetovanje je za one koji se ne boje avanture, sklapanja novih prijateljstava, fizičkog rada u prirodi ali i odmora u ljepotama čistog mora i uživanja u pogledu na zvjezdano nebo te upoznavanja s nevjerojatnim otočićem Svete Marije, otočićem u otoku, poručuju organizatori.

Naglasak na ekologiji i krišćanskoj meditaciji

Program je zamišljen kao duhovno edukativni program za mlade s naglaskom na ekologiju i kršćansku meditaciju. Radni dio programa odnosit će se na ekologiju, čišćenje i obnovu u potpunosti zapuštenih starih maslinika. Program koji se odvija u uvali Bobovište u blizini Polača na otoku Mljetu okuplja ukupno 300 mladih u pet termina.

Termini su: 25. – 31.7.2021.; 1. – 7.8.2021.; 8. – 14.8.2021.; 15. – 21.8.2021. te 22. – 28.8.2021. (internacionalni).

Informacija od 3. svibnja 2021. – Ažuriranje podataka može se pratiti na Facebook stranici M-ljetovanje

Za prva tri termina među onima koji se prijave do 10. svibnja, prednost imaju oni koji se prvi put prijavljuju na M-ljetovanje. Četvrti termin je bez prednosti, odnosno popunjava se po principu tko se prije prijavi. Peti termin je internacionalni i cijeli termin će se odvijati na engleskom jeziku te je za sudjelovanje potrebno poznavanje engleskog jezika.

Organizator Studentski katolički centar Dubrovnik poručuju: “M-ljetovanje preporučite svim prijateljima i poznanicima koji do sad nisu bili na sličnim programima, a vjerujete da bi im bilo dobro i korisno”.

Obrazac za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczVmKJ-tkfxpzlLpnyTCAlLcafx9iXxC4VMVgskrzXsQh6Gw/viewform

Fotografije s M-ljetovanja mogu se pogledati: OVDJE.

Fratellanza umana (03.05.2021.)

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing