Ovo još nije viđeno: SP u rukometu otvoreno na spektakularan način

Ovo još nije viđeno: SP u rukometu otvoreno na spektakularan način

Spektakularnim otvaranjem započelo je 24. svjetsko rukometno prvenstvo. Domaćini turnira pobrinuli su se za možda i najbolje otvaranje nekog velikog rukometnog natjecanja u povijesti.

Rukomet u Kataru ovih će dana doživjeti svoj zvijezdani tretman. Domaćini SP – a u Kataru pobrinuli su se da na jedinstven način organiziraju ovo veliko rukometno natjecanje. SP je otvoreno na spektakularan način, u velebnoj dvorani Lusail, a svečano otvorenje uživo je pratilo oko 15 tisuća gledatelja. 



Ovo je vjerojatno najspektakularnije otvaranje jednog velikog reprezentativnog rukometnog natjecanja, što i nije čudno ako se uzme u obzir da je za njegovu organizaciju potrošeno ogromnih 200 milijuna eura. 



Katar je jedna od najbogatijih zemalja svijeta, i kao takav je i organizaciju podigao na jedan veći nivo. 
I sam hrvatski izbornik Slavko Goluža pohvalio je uvjete u Kataru, a sad je na samim akterima natjecanja da SP učine zanimljivim i kvalitetnim. 

SP rukomet: Katar – Brazil 28:23

Dvadeset i četvrto Svjetsko prvenstvo za rukometaše u Katar u otvoreno je u prvom susretu skupine A, a domaćin je s 28-23 (15-12) svladao Brazil. 



Ostale utakmice 1. kola igrat će se u petak, a Hrvatska će svoj nastup u skupini B započeti dvobojem protiv Austrije od 17 sati. 



Uz Hrvatsku i Austriju, u skupini B još igraju BiH, Iran, Tunis i Makedonija. Nastup u osmini finala izborit će po četiri prvoplasirane reprezentacije iz svih šest skupina.
net.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar