Ozlijeđeno više djece u novoj nesreći s padom ringišpila

Ozlijeđeno više djece u novoj nesreći s padom ringišpila

Služba hitne pomoći Doma zdravlja u Doboju zbrinula je četiri djeteta ozlijeđena u prevrtanju ringišpila u ovom gradu, od kojih nijedno nije životno ugroženo, rečeno je Srni iz ove zdravstvene ustanove. 

Dežurna liječnica hitne medicinske pomoći Ivana Dadić rekla je da su djeca primarno zbrinuta i odmah po protokolu transportiranana daljnju dijagnostičku i terapijsku obradu u gradsku bolnicu. Uglavnom se radilo o otvorenim ozljedama glave i lica, kontuzijskim ozljedama, nismo imali nijednu osobu bez svijesti, navela je Dadić. Ona je dodala da se o stupnju ozljeda teško izjasniti, ali da nijedno dijete po primarnom zbrinjavanju nije bilo životno ugroženo.

Prema njenim riječima, poziv da u padu ringišpila ima ozlijeđenih Hitna pomoć primila je u 20:00 sati, a na intervenciju su upućena dva službena vozila. Transportirano je jedno ozlijeđeno dijete, dok su troje djece doveli roditelji i prolaznici.

Iz Policijske uprave Doboj Srni je rečeno da u prevrtanju ringišpila u Parku narodnih heroja u Doboju ima ozlijeđenih osoba.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar