PETAR ĆORLUKA Mjere Vlade – loše! Ne pojavljuju se Izetbegović i Čović

PETAR ĆORLUKA Mjere Vlade – loše! Ne pojavljuju se Izetbegović i Čović

Vlasnik tvrtke Violeta iz Gruda Petar Ćorluka gostovao je u subotnjem izdanju Centralnog dnevnika na FACE TV-u te se osvrnuo na mjere vlade tijekom pandemije koronavirusa. 

Rekao je kako se u Bosni i Hercegovini mora se znati tko zapovijeda te dodao kako su mjere Vlade loše.

“Mora se znati u BiH tko zapovijeda, hitno vertikalna organizacija! Mjere Vlade – loše! Ne pojavljuju se Izetbegović i Čović, imat ćemo vremena da vidimo koliko je tko doprinio u ovoj situaciji! Dodik stalno nekud šeta.

Novalić nema dobar tim ni potporu,ne snalazi se, treba mu više stručnjaka u timu! Tek će u devetom i desetom mjesecu nastupiti recesija, otpuštanje radnika! Naše banke su najprofitabilnija organizacija u državi! Mjere potpunog moratorija na kredite! Bolje da Vlada ne plaća doprinose, podijelit će svojima”, rekao je Ćorluka.

Na pitanje Hadžifejzovića kako je uspio sačuvati bh. tržište, odnosno građane, iako je dobio ponudu iz Velike Britanije, Ćorluka je jednostavno rekao kako to nikada nebi uradio.

“Nudili su nam iz Britanije veliku cijenu, rekao sam ne, nije sve u novcu! Nebi ja to nikada uradio. Nije sve na prodaju, obraz je vrijedniji od novca! Kupio sam za 400.000 maraka medicinsku opremu u Kini, sada mi traže 200.000 maraka da mi to prebace.

Podijelit ćemo to u 38 bolnica i domova zdravlja kojima je najpotrebnije. Mi, domaći proizvođači ostali smo sami na policama u tržnim centrima, stranci su se povukli sa svojim proizvodima u svoje države! Budimo solidarni, nema nacije, vjere, entiteta, zavičaja u ovoj situaciji!”

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar