PITANJE TJEDNA: Što vozila Hitne pomoći iz Zapadno-hercegovačke županije vikendom rade na pijaci u Vrapčićima?

PITANJE TJEDNA: Što vozila Hitne pomoći iz Zapadno-hercegovačke županije vikendom rade na pijaci u Vrapčićima?

MOSTAR – Na adresu našeg portala ovih dana su stigle fotografije stalne čitateljice, koja ujedno konstantno u dane vikenda posjećuje poznatu tržnicu u Vrapčićima kod Mostara, no fotografije nisu vezane za određene štandove, već za određena vozila.

„Unazad posljednjih nekoliko vikenda tu se po 2-3 sata, a možda i duže vrijeme, nalaze parkirana dva vozila Hitne pomoći iz općina Županije Zapadnohercegovačke, pa je to izazvalo moju znatiželju, međutim nisam uspjela doznati što je razlog njihovog dolaska i djelovanja u Mostaru, odnosno drugoj županiji“ – kaže naša čitateljica, te dodaje kako ništa ne bi bilo čudno da je vozila zatekla u blizini neke od mostarskih bolnica, dapače bilo bi ih logično susretati na takvim mjestima, ali ne i u posve drugom dijelu grada gdje u blizini nema nikakve bolnice.

hitna27122016

I mi se pitamo kakvu „ispomoć“ ova vozila obavljaju na tržnici/pijaci u Vrapčićima, a ovih dana ćemo odgovor pokušati doznati od čelnih ljudi lokalnih domova zdravlja u ZHŽ-u.

Tko zna, možda i oni sami i prije našeg upita dadnu odgovor na ovo pitanje, pa nas na taj način sve iznenade pred doček Nove Godine!

hitpomoc27122016

Autor: Dnevno.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing