Plicijsko izvješće za protekli tjedan

Plicijsko izvješće za protekli tjedan

Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović je u javljanju za Radio Ramu kazao kako je u proteklom tjednu na području PP Prozor –  Rama prijavljeno pet kaznenih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dogodile su se tri prometne nezgode s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

 Izdvojeni događaji:

 – I.Z. (1961.) preko telefona je prijavio da mu je sin R.Z. (1996.) iz obiteljske kuće u mjestu Rumboci otuđio motornu pilu Husqvarna i 30 litara rakije.

– A.B. (1990.) iz mjesta Lug prijavio je da njega i njegovu majku N.B. (1965.) već dulje vrijeme maltretira njegov otac H.B. (1960.) i da je dana, 25. prosinca kod obiteljske kuće u mjestu Lug na njega pucao iz lovačke puške za koju nema odobrenje. Na osnovu naredbe Općinskog suda Konjic, izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata, vlasništvo H.B. Prilikom pretresa pronađena je jedna puška M48, 12 metaka kalibra 7,9mm i jedna ručna bomba.

– F.Č. (1994.) prijavio je da mu je nepoznati počinitelj u diskoteci “No Limit” u Prozoru otuđio jaknu u vrijednosti od 200 KM, ključ od stana i vozila koji su bili u jakni.

– Od strane nepoznatog počinitelja na OŠ Ustirama razbijena su stakla na prozorima. Patrola policije utvrdila je da su počinitelji maloljetnici: I.A. (2001.), A.J. (2004.) i L.L. (2003.), svi iz Ustirame.

– Od strane nepoznatog počinitelja na Srednjoj školi u Prozoru razbijena su četiri prozorska stakla dimenzija 1×1 metar.

– S.B. prijavio je da ga je u ugostiteljskom objektu “Lovac” fizički napao V.G. iz Prozora, udarivši ga staklenom flašom u glavu, pri čemu je zadobio tjelesne povrede.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar