Počeli konzularni dani u Prozor-Rami

Konzulat Republike Hrvatske iz Mostara u ponedjeljak, 9.ožujka tekuće godine, je počeo s uredovnim danima u Prozor-Rami u prostorijama Vatrogasnog doma u Prozoru.

Uredovne dane je otvorio veleposlanik RH u Sarajevu Ivan Del Vechio, koji je tom prigodom uz čestitke, istaknuo   kako je ovo rezultat niza aktivnosti na mreži konzularnih ureda, odnosno konzularnih dana, što ima za cilj davanje korektnih usluga Hrvatima u BiH.

Općinski načelnik Jozo Ivančević je izrazio zadovoljstvo otvaranjem uredovnog dana i zahvalio Generalnom konzulatu RH u Mostaru i svima koji su pomogli u realizaciji ove ideje.

Prostorije Konzulata je blagoslovio prozorski župnik don Stipo Knežević.
Već prvog dana pomoć u rješavanju problema, ponajviše izdavanja putovnica, potražilo je dvadesetak građana ramske, ali i susjednih općina.

Prva osoba koja je koristila usluge Konzulata je Tomislav Nikolić iz Rumboka, koji je predao zahtjev za izdavanje putovnice.
Reakcije sugrađana su više nego pozitivne, jer otvaranje konzularnih dana donosi velike olakšice, ne samo žiteljima ramske, već i susjednih općina.

Konzularni dani za rad sa strankama održavat će se svakog drugog radnog ponedjeljka u mjesecu u uredovnom vremenu od 9,00 do 15,00 sati.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar