Početak provedbe projekta „Cycling through Rama“

Početak provedbe projekta „Cycling through Rama“

U okviru projekta „Cycling through Rama“, kojeg provodi Agencija za lokalni razvoj Prozor-Rama, najavljujemo prvu biciklističku turu od ukupno 6 predviđenih. Ukupna vrijednost projekta je 16.000,00 KM, pri čemu doprinos Federalnog ministarstva okoliša i turizma iznosi 10.000,00 KM. Tijekom provedbe projekta odvozit će se i označiti šest biciklističkih ruta. Iste će biti predstavljene kroz promotivni video materijal i vodič.

Prva biciklistička tura vozit će se u subotu 11. ožujka po planiranoj ruti: Prozor – Gavranovica – Menjik – Here – Ljubunci – Prozor, u ukupnoj duljini od 34,7 km. Početak ture je u 11 sati sa parkirališta osnovne škole u Prozoru.
Pozivamo sve zainteresirane ljubitelje sporta i prirodnih ljepota naše općine da nam se pridruže na ovoj kao i na sljedećim turama. Tempo vožnje bit će prilagođen najsporijim sudionicima.

Molimo vas da se za sudjelovanje u vožnji prijavite porukom na mail: [email protected] ili na službenu Facebook stranicu Agencije za lokalni razvoj Prozor- Rama do četvrtka, 9. ožujka do 14 sati. U slučaju loših vremenskih prilika vožnja se odgađa za nedjelju ili sljedeći vikend.

Izvor: Agencija za lokalni razvoj

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar