Pogledajte kakav vam je dlan i možda ćete se iznenaditi: Dovoljan je samo jedan potez rukom!

Pogledajte kakav vam je dlan i možda ćete se iznenaditi: Dovoljan je samo jedan potez rukom!

Ruke nam znače mnogo više nego što mislimo, a njihova veličina može govoriti puno o karakteru čovjeka
Jesu li su vaše ruke duže ili kraće? Sve što trebate uraditi kako biste provjerili kakva ste osoba je da postavite dlan suprotne ruke s raširenim prstima tako da se palac nalazi na unutrašnjoj strani lakta, dok srednjim prstom trebate pokušati dotaknuti dlan. Ako to ne uspijete, tada su vaše ruke male.

Što znače male ruke?

Ako imate male ruke, vjerojatno volite preuzeti rizik, ići u avanture kako bi udovoljili svom slobodnom duhu. Iako vas to može dovesti do problema, toliko ste sposobni i vješti da lako izađete iz njih. U vezama ste dramatični i volite pažnju.

Što znače velike ruke?

Ako imate velike ruke, onda ste perfekcionista. Koncentrirate se na detalje svakog projekta i ne puštate ga dok nije savršen. Velike ruke također znače da ste jako osjetljivi. Ujedno, ne volite kritiku, a upravo vam to najviše smeta i u vezama.

A oblik?

Ako imate kockast dlan, vi ste logična osoba kojoj odlično ide matematika. No, ne obraćate mnogo pažnje na intuiciju, već samo na konkretne činjenice.

Imate duguljast dlan? Jako ste intiutivni, rješavate probleme prema osjećaju, čak iako su činjenice protiv vas, piše DavidWolfe.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar