Pogledajte koliko su koje općine i županije dobile novaca od Federacije

Pogledajte koliko su koje općine i županije dobile novaca od Federacije

Federalna vlada jučer je na sjednici u Sarajevu donijela dvije odluka o raspodjeli sredstava utvrđenih Proračunom FBiH za 2020. godinu na poziciji tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima. Pogledajte popis koliko je dobila svaka županija i općine i gradovi  u Federaciji BiH. Pokušajte naći na tom popisu općinu Prozor-Rama.

Prvom odlukom je, na ime dodjele financijske pomoći proračuna županija u svrhu pomoći u poduzimanju preventivnih mjera u borbi protiv COVID-19 i sanacije posljedica nastalih usljed proglašene pandemije, dodijeljeno 9.800.000 KM.

Druga odluka, vrijedna 11.200.000 KM, odnosi se za pomoć proračunima  gradova i općina u svrhu pomoći u poduzimanju preventivnih mjera u borbi protiv COVID-19 i sanaciji posljedica nastalih usljed proglašene pandemije, Priopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Donosimo vam tablicu raspodijeljenih sredstava od strane Vlade FBiH za gradove i općine u Federaciji Bosne i Hercegovine, u svrhu pomoći u borbi protiv koronavirusa.

U galeriji donosimo kompletnu listu iznosa.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing