Policijska stanica Prozor-Rama zaplijenila oružje, municiju, bombe, marihuanu…

Policijska stanica Prozor-Rama zaplijenila oružje, municiju, bombe, marihuanu…

Policijski službenici PS Prozor-Rama su 8.12.2022., postupajući po naredbi Općinskog suda Konjic, izvršili pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi A.K. (1981) u mjestu Krančići, općina Prozor-Rama, kojom prilikom je isti dragovoljno predao jednu lovačku pušku i sedam metaka patrona.

Daljnjim pretresom pronađena je jedna tegla sa sadržajem zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. A.K. je lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje PS Prozor-Rama. Predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti, a o svemu je upoznat nadležni tužitelj.

Navodi se u dnevnom izvještaju MUP-a HNŽ-a

Istog dana su policijski službenici PS Prozor-Rama, postupajući po naredbi Općinskog suda Konjic, izvršili pretres kuća i pomoćnih objekata od K.H. (1964) i S.H. (1968) u mjestu Blace, općina Prozor-Rama, kojom prilikom je K.H. dragovoljno predao dvije ručne bombe i sedam metaka. Daljnjim pretresom kod istog su pronađene dvije električne bušilice, aku bušilica i ubodna pila koje potječu iz ranije počinjenih kaznenih djela. Obje osobe su lišene slobode i smještene u prostorije za zadržavanje PS Prozor-Rama. S navedenim je upoznat nadležni tužitelj, a predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing