Policijski sat od 22 sata u novom prijedlogu preporuka

Policijski sat od 22 sata u novom prijedlogu preporuka

Krizni stožer Federalnog ministarstva zdravstva na jutrošnjoj sjednici usuglasio je nove mjere, te prema Vladi Federacije ide s novim prijedlozima, saznaje hercegovina.info. Ukoliko prijedlog dobije zeleno svjetlo, a pretpostavlja se da hoće, jer su neke županije to već tražile, policijski sat s dosadašnjih 21 biti će pomjeren na 22 sata.

Uz navedenu mjeru, koja je i najvažnija kada je u pitanju kretanje stanovništva, predložene su i dvije nove koje se odnose na okupljanja. Tako Krizni stožer Federalnog ministarstva zdravstva preporuča da se na otvorenom prostoru može okupiti do 30 ljudi, a u zatvorenom do 20 ljudi.

Vlada Federacije će morati odobriti prijedlog Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva. Podsjetimo, u većini županija policijski sat trenutno počinje od 21 sat dok u ZHŽ isti počinje u 23 sata.

Razlika policijskog sata u dvije susjedne županije – ZHŽ-u i HNŽ-u će se ovime smanjiti na sat vremena. Vrijedi podsjetiti da je ZHŽ proglasio elementarnu nepogodu, te samoinicijativno odlučuje o mjerama u svojoj županiji.

Tako je u njih policijski sat od 23 sata, a nastavni proces skoro pa normaliziran.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing