Policijsko izviješće za protekli tjedan

Policijsko izviješće za protekli tjedan

 

Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović je u javljanju za Radio Ramu kazao kako se  u proteklom tjednu na području Policijske postaje Prozor-Rama, Policijske postaje Jablanica i Policijske postaje Konjic nastavlja povoljna situacija na području kriminaliteta,tako da je bilo svega dvanaest kaznenih djela od čega 10 na  području  PP Konjic i 2 na području PP Jablanica.

Na području PP Prozor rama nije zabilježeno niti jedno krivično djelo.
  
Što se tiče javnog reda i mira zabilježena su četiri narušavanja i to sve na području PP Konjic, a ukupno se dogodilo 5 prometnih nezgoda s manjom materijalnom štetom: dvije na području PP Konjic i tri na području PP Jablanica. 

Možemo zaključiti da je u Rami protekao miran tjedan, s tim da posebno izdvajamo 2 događaja:

 

S.I. (1955.) iz Prozora prijavio je da je nepoznati počinitelj u posljednjih nekoliko dana izvršio provalu u teretno motorno vozilo marke Man u vlasništvu poduzeća TBSiK Salakovac koji je bio parkiran u mjestu Donja Jablanica. Prema izjavi prijavitelja iz vozila je otuđeno oko 200 litara nafte.

H.M. iz Prozora prijavio je da mu je nepoznati počinitelj u Domu zdravlja Prozor otuđio novčanik u kojem se nalazilo 150 KM.

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar