POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Kaznena prijava, krađa automobila i drva, pronađena stabljika indijske konoplje

POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Kaznena prijava, krađa automobila i drva, pronađena stabljika indijske konoplje

Policijsko izvješće Policijske uprave Konjic za razdoblje od 12. do 19. rujna 2022. godine: 

Karakteristični slučajevi iz oblasti javnog reda i mira:

12.09.2022.

Z.K. (1984) iz Bugojna prijavila u PS Prozor-Rama da je u večernjim satima u mjestu Here, općina Prozor-Rama, M.H. (1980) iz mjesta Here, njenom mužu M.M. otuđio PMV Golf 2, navodeći da isti imaju neriješen imovinsko-pravni spor.

13.09.2022.

M.M. (1958) iz Prozora vlasnik firme “M-Mild”, M.C. (1973) iz Prozora, vlasnik firme “Varvara” i I.F. (1963) iz Prozora vlasnik firme “Proslap” podnijeli kaznenu prijavu protiv načelnika općine Prozor-Rama zbog nezakonite dodjele posla prijevoza đaka na području općine Prozor-Rama. Uzeti iskazi na zapisnik od strane službenika OKP.

Policijski službenik PS Prozor-Rama prijavio da je u mjestu Ometala pronašao jednu stabljiku indijske konoplje. Od strane policijskih službenika izvršen očevid.

Službenik Uprave šuma HN Stjepan Marić prijavio da je tijekom noći od strane NN počinitelja posječeno i odvezeno 10 stabala smrekove šume u rajonu “Grkašnica”.

17.09.2022.

M.A (1956) tel. dojavio da mu je od strane NN počniitelja provaljeno u garažu, koja se nalazi u blizini njegove obiteljske kuće u mjestu Sopot te da je iz iste otuđen priključak i kardan motokultivatora marke IMT.

 

Kriminalitet: 5
Javni red i mir: 0
Promet: 6

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar