POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Nalazište Gradac ostalo bez solarnih panela, navijači opljačkali crpku, krađa drva na Menjiku…

POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Nalazište Gradac ostalo bez solarnih panela, navijači opljačkali crpku, krađa drva na Menjiku…

Izvješće o stanju sigurnosti na području Policijske uprave Konjic za razdoblje od 28. ožujka do 4. travnja 2022. godine.

Karakteristični događaji iz oblasti kriminaliteta:

28. ožujka 2022.

Ž. M. (1963.) iz mjesta Menjik, općina Prozor-Rama, prijavio da mu je prije četiri do pet dana NN počinitelj otuđio četiri m3, bukovih drva, izrezanih u metrice.

29. ožujka 2022.

J. J. (1959.) iz Prozora prijavio da je tijekom noći od strane NN počinitelja otuđeno šest solanih panela u vlasništvu općine Prozor-Rama, koji su se nalazili na krovu montažne kuće na lokaciji Gradac u mjestu Ljubunci.

Z. M. (1977.) iz mjesta Borovnica, općina Prozor-Rama, prijavio da je od strane NN počinitelja izvršena provala u nenastanjenu kuću u vlasništvu M. M. u mjestu Borovnica.

1.4.2022. godine

U 22,20 satia dogodila se prometna nesreća u mjestu Dobroša u kojoj je vozač E.H. (1971) iz Blaca, općina Prozor-Rama, upravljajući vozilom marke Audi 80 izgubio kontrolu nad istim, te sletio s ceste. E.H. je zadobio teške tjelesne ozljede što je konstatirano u DZ Prozor-Rama, odakle je na daljnje liječenje prevezen na CUM Mostar. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid, poduzete sve potrebne mjere.

3. travnja 2022.

T. J. (1978.) iz Prozora, djelatnik benzinske postaje “TI – OIL” Prozor, telefonski dojavio da se veća skupina navijača s vozilima hrvatskih registarskih oznaka, a koji su se kretali iz pravca Jablanica, danas oko 13:30 sati zaustavila na platou benzinske “TI OIL”, koja se nalazi u mjestu Ponir – Prozor i da su iz unutrašnjosti objekta otuđili neutvrđenu količinu pića i drugih artikala te se udaljili u pravcu Gornjeg Vakufa – Uskoplja.

>Kriminalitet: 15
-PS Konjic: 11
-PS Jablanica: 0
-PS Prozor: 4

>Javni red i mir: 1
-PS Konjic: 1
-PS Jablanica: 0
-PS Prozor: 0

>Promet: 4
-PS Konjic: 2
-PS Jablanica: 1
-PS Prozor: 1

>Ozlijeđeni: 5
-PS Konjic: 3
-PS Jablanica: 1
-PS Prozor: 1

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar