POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Obiteljska svađa u Varvari, uhićen pijan i bez položenog vozačkog ispita…

POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Obiteljska svađa u Varvari, uhićen pijan i bez položenog vozačkog ispita…

Policijsko izvješće Policijske uprave Konjic za protekli tjedan.  Izdvojeni događaji:

9. srpnja 2024.

S. C. (1964.) iz Prozor-Rame je pristupio u Policijsku postaju i prijavio da je dana 8. srpnja 2024. godine oko 12 sati njegov bratić I. C. (1985.) iz Prozor-Rame došao pred njegovu kuću u mjestu Varvara s putničkim motornim vozilom Volkswagen Golf IV te uznemiravao i provocirao puštanjem preglasne glazbe iz vozila, zatim samovoljno ušao u garažu upućivao mu razne psovke i prijetio da se iseli iz garaže, a sve u vezi neriješenih imovinsko-pravnih odnosa.

Karakteristični događaji iz oblasti prometa:

Patrola policije izvršila kontrolu putničkog motornog vozila “Passat” kojim je upravljao B. E. iz Prozor-Rama koji je bio u vidno pijanom stanju, ali je odbio sve metode alkotestiranja te je zbog toga lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje. Prilikom boravka u prostorijama za zadržavanje imenovani je tražio da se pusti ili će u protivnom izvršiti samoozljeđivanje što je i učinio te udario glavom od zid uslijed čega su mu nastale vidne ozljede u obliku crvenila i ogrebotine, ali je spriječen od daljnjeg samoozljeđivanja. Također je utvrđeno da je B. E. upravljao navedenim vozilom bez položenog vozačkog ispita. Nakon istrežnjenja u 2:45 sati osoba je puštena na slobodu.

Ostali događaji:

A. N. (1988.) iz Mostara, nastanjena u Prozoru je putem telefona prijavila da je došlo do utapanja muške N. N. osobe u Ramskom jezeru u mjestu Podbor u blizini Ugostiteljskom objekta “Laguna Club” Patrola policije izašla na lice mjesta gdje je zatekla osobu R. Ć. (1975.) iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja, koji je izjavio da se kupao u Ramskom jezeru s prijateljem S. B. (1976.) iz mjesta Gornji Vakuf-Uskoplje kada je došlo do utapanja S. B. U 21:50 sati od strane Interventne spasilačke službe Mostar, tijelo imenovanog izvađeno je iz jezera. Od strane mrtvozornika utvrđena je smrt.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing