POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Oštećen hangar koji koristi Veslački klub “Rama”, posječena šuma, narušen javni red i mir u Solakovoj Kuli

POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Oštećen hangar koji koristi Veslački klub “Rama”, posječena šuma, narušen javni red i mir u Solakovoj Kuli

Policijsko izvješće Policijske uprave Konjic za protekli tjedan:

Izdvojeni događaji:

18. rujna 2023.

F. Š. (1988.), predsjednik Veslačkog kluba Rama, pristupio u službene prostorije Policijske postaje Prozor – Rama i prijavio da je tijekom noći 16./17. rujna 2023. godine od strane NN počinitelja oštećen limeni hangar, koji se nalazi iz zgrade bivše tvornice u mjestu Šćit, a gdje je smješten gore navedeni veslački klub.

19. rujna 2023.

Sukladno naredbi Općinskog suda Konjic od 19. rujna 2023. godine izvršen je pretres obiteljske kuće i pratećih objekata u Ulici kralja Tomislava u Prozoru koje koristi A. M. (1979.) iz Prozora. Prilikom pretresa pronađeno je 20-ak identičnih PVC omota u kojima se nalazilo više komada nepoznatih sjemenki, jedan metak – komad streljiva kalibra 7,62 mm.

21. rujna 2023.

M. S. (1961.), čuvar šume, prijavio u Policijsku postaju Prozor – Rama, da je tijekom noći posječeno i otuđeno šest stabala smrekove šume u rajonu Grkašnica.

Đ. K. (1956.) prijavio u Policijsku postaju Prozor – Rama, da mu je u rajonu Makljen – Dobre vode posječena i odvezena veća količina bukove šume te da ima saznanja o nadimcima osoba iz mjesta Dobrošin, koja su počinila navedeno djelo.

22. rujna 2023.

S. Ć., čuvar šuma HNŽ, Prozor – Rama, putem telefona obratio se Policijskoj postaji Prozor – Rama i prijavio da je u zadnjih pet dana od strane NN počinitelja posječena veća količina bukove šume u rajonu “Orašac odjel 53”.

Karakteristični događaji iz oblasti javnog reda i mira:

Javni red i mir u mjestu Solakova Kula, općina Konjic, narušio Đ. Dž. (1965.) iz Prozora, drskim ponašanjem prema H. E. (1980.) iz Konjica. Slijedi podnošenje prekršajne prijave.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar