POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Prijetnja smrću, otuđeno vozilo, u pretresu pronađena digitalna vaga s praškastim tragovima…

POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Prijetnja smrću, otuđeno vozilo, u pretresu pronađena digitalna vaga s praškastim tragovima…

Policijsko izvješće Policijske uprave Konjic za razdoblje od 4. do 11. rujna 2023. godine: 

Izdvojeni događaji:

4. rujna 2023.

M.M. (1974) s Gmića, telefonski dojavio da su iz unutrašnjosti obiteljske kuće njegovog brata I.M. u mjestu Gmići općina Prozor-Rama, od strane N.N. počinitelja otuđeni ključevi, s kojima je iz garažnog prostora otuđeno terensko vozilo marke Suzuki Vitara, zelene boje, njemačkih registarskih oznaka, vl I.M.

5. rujna 2023.

A.S. (2003) pristupio u PS Prozor-Rama i prijavio da S.S. (1980), otac njegove supruge N.S. ne želi istu odjaviti s porezne kartice, te da zbog toga ima problema jer mu supruga ne može ostvariti zdravstveno osiguranje.

Zbog osnovane sumnje da je počinio K.D. iz čl.347 st 1. KZ FBiH (lažno prijavljivanje), slobode je lišen M.M. (2005) iz Prozora-Rame. Poduzetim radnjama na licu mjesta, a po prijavi o otuđenju vozila, utvrđeno je da isto nije otuđeno, već da se dogodila prometna nezgoda koju je uzrokovao M.M., s vozilom „Suzuki Vitara“, čije je otuđenje prijavljeno u tijeku noći 4. rujna 2023. godine. Kao suvozač u vozilu se nalazio P.I. koji je zadobio tjelesne ozljede. Izvršen je uviđaj prometne nezgode, a u 18,30 sati nakon završene kriminalističke obrade na slobodu je pušten M.M.

1. rujna 2023.

Postupajući po naredbi Općinskog suda Konjic, a prilikom lišavanja slobode osobe A.B.(1969) iz Prozora, izvršen je pretres putničkog motornog vozila marke „VW Tuareg“ koje isti koristi, i tom prilikom je pronađena digitalna vaga za precizno mjerenje, na kojoj su vidljivi bijeli praškasti tragovi koji asociraju na opojnu drogu.

Karakteristični događaji iz oblasti javnog reda i mira:

4. rujna 2023.

E.Š. (1989) Škrobućani općina Prozor-Rama, telefonski dojavila da je E.G.(1977) Škrobućani, pred njenu obiteljsku kuću te prijetio da će ubiti nju i njenog supruga A.Š.(1981). Patrola policije izišla na lice mjesta i prijavljenog E.G. privela u P.S. gdje je od istog uzeta izjava. Od E.Š. i A.Š. također je uzeta izjava, nakon čega je E.G. pušten iz PS.

Karakteristični događaji iz oblasti prometa:

5. rujna 2023.

U 13 sati u DS PS Prozor-Rama, telefonom se obratila M.M.(2000) Prozor-Rama, te obavijestila da je vozilo „Suzuki Vitara“ vlasništvo njenog oca M.I., čije je otuđenje prijavljeno u toku noći 04./05. rujna 2023. godine, od strane mještana pronađeno u mjestu Gmići, na livadi ispod puta, te da je naj vjerojatnije sletio s puta, uslijed čega je vozilo znatno oštećeno. Djelatnici PS Prozor-rama izvršili su očevid.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar