POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Provaljeno u kuću, ukradene registarske pločice, bespravna sječa šume…

POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Provaljeno u kuću, ukradene registarske pločice, bespravna sječa šume…

Policijsko izvješće Policijske uprave Konjic za razdoblje od 6. do 13. svibnja 2024. godine: 


Izdvojeni događaji:

7. svibnja 2024.

J. I. (1954.) iz Prozora, prijavio da su tijekom protekle noći oko 3 sata u kuću njegovog susjeda M. M. (1955.) u mjestu Ripci, ušle dvije maskirane osobe koje su na glavama imale kapuljaču. Nepoznata osoba krupnije građe upotrebom fizičke sile držala M. M. dok je ležao na krevetu, a druga nepoznata osoba izvršila preturanje stvari unutar kuće što je trajalo 10-ak minuta. Nakon toga su se nepoznate osobe udaljile iz kuće u nepoznatom pravcu. Tom prilikom iz kuće nije ništa otuđeno.

K. Z. (1969.) iz Prozora, prijavio da mu je NN osoba tijekom protekle noći otuđila registarske pločice s putničkog motornog vozila “Mitsubishi Pajero”, dok je bilo parkirano ispred obiteljske kuće u mjestu Rumboci.

11. svibnja 2024.

Z. M. (1972.) iz Prozora, putem telefona obratio se u Policijsku postaju i prijavio da bespravnu sječu državne šume vrši I. Z. (1964.) u mjestu Borovnica. Na lice mjesta upućena patrola policije te obavješten šumar D. I. koji je izašao na teren te poduzeo potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti. O događaju sačinjena službena policijska zabilješka.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar