POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Razbijeno staklo, verbalno i fizičko zlostavljanje, krađa na kapeli, predavanje oružja…

POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Razbijeno staklo, verbalno i fizičko zlostavljanje, krađa na kapeli, predavanje oružja…

Policijsko izvješće Policijske uprave Konjic za protekli tjedan: 

Karakteristični događaji iz oblasti kriminaliteta

5. prosinca 2022.

S. H. (2002.) iz Prozora, prijavila da je prilikom prolaska navijača Republike Hrvatske, ulicom kralja Tomislava bb. NN muška osoba razbila staklo na ulaznim vratima kuće u kojoj prijaviteljica stanuje, a ista je vlasništvo N. P. iz Prozora.

6. prosinca 2022.

I. J. (1970.) iz mjesta Ripci prijavila u Policijsku postaju Prozor-Rama, da je dana 1. i 2. prosinca 2022. godine u autobusu na putu od škole do kuće M. B. (2006.) iz mjesta Rumboci verbalno i fizički zlostavljao njezinog sina L. J. (2006.) te sve snimao mobitelom.

7. prosinca 2022.

K. J. (1997.) iz mjesta Ljubunci prijavio da je tijekom noći otuđen solarni reflektor sa zavjetne kapelice u mjestu Ljubunci.

8. prosinca 2022.

Policijski službenici Policijske postaje Prozor-Rama, po naredbi Općinskog suda Konjic, izvršili pretres kuće i pomoćnih objekata K. A. (1981.) u mjestu Krančići, općina Prozor-Rama, kojom prilikom je isti dobrovoljno predao jednu lovačku pušku (prepilanicu) i sedam metaka patrona. Daljnjim pretresom pronađena jedna tegla, s oko 200 grama sadržaja zeljaste materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Nakon izvršenog pretresa K. A. lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje u PP Prozor-Rama.

Policijski službenici Policijske postaje Prozor-Rama, po naredbi Općinskog suda Konjic, izvršili pretres kuća i pomoćnih objekata H. K. (1964.) i H. S. (1968.) u mjestu Blace, općina Prozor-Rama, kojom prilikom je H. K. dobrovoljno predao dvije ručne bombe i sedam metaka 7,9 mm. Daljnjim pretresom kod istog su pronađene električna bušilica marke “Stihl”, aku bušilica “Duax”, ubodna pila Blecken-Decker”, i električna bušilica “Blecken-Decker”, koje potječu iz ranije počinjenih kaznenih djela “teška krađa”. Obje osobe lišene slobode i smještene u prostorije za zadržavanje Policijske stanice Prozor-Rama.

9. prosinca 2022.

Zbog osnovne sumnje da su dana 26. studenoga 2022. godine na području općine Prozor-Rama, počinili kaznenog djelo “ugrožavanje sigurnost”, službenici policije PP Prozor-Rama, lišili su slobode osobe J. DŽ. (1991.) i B. C. (1992.) iz mjesta Varvara, nakon čega je po naredbi Općinskog suda u Konjicu u mjestu Jaklići izvršen pretres nenastanjene kuće i pomoćnih objekata u vlasništvu S. B. gdje je neposredno prije pretresa J. DŽ. dobrovoljno predao automatsku pušku s okvirom od 19 komada metaka, kao i jednu vreću u kojoj se nalazilo 102 komada metaka kalibra 7,62 mm.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar