Policijsko izvješće za protekli tjedan (1.6.- 8.6.2015.)

Policijsko izvješće za protekli tjedan (1.6.- 8.6.2015.)

Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović je u javljanju za Radio Ramu kazao kako je u proteklom tjednu na području Policijske postaje Prozor-Rama stanje sigurnosti bilo povoljno te kako je prijavljeno 5 kaznenih djela bez narušavanja javnog reda i mira, a zabilježena je jedna prometna nezgoda u kojoj nije bilo ozlijeđenih. 

Izdvojeni događaji:

 – Šumar šumarije HNK prijavio je da je dana 16.5. i 31.5.2015. A.G. (1975.) iz mjesta Cvrče, općina Gornji Vakuf / Uskoplje, izvršio bespravnu sječu oko 6 kubnih metara bukove šume. Prijavio je također da su od strane nepoznatog počinitelja u istom području posječena i odvezena 24 stabla bukve.

– G.Z. (1993.) iz mjesta Rumboci, prijavio je da mu je od strane nepoznatog počinitelja zapaljen plastični čamac s motorom Merkur jačine pet konjskih snaga. Čamac se nalazio na obali Ramskog jezera kod Rumboka.

– A.B. (1967.) iz Gračaca prijavila je da je nepoznati počinitelj izvršio provalu u njenu nenastanjenu kuću u izgradnji u mjestu Gračac. Uviđajem je utvrđeno da nije bilo otuđenja stvari.

– H.G. iz Prozora prijavio je da mu je od strane nepoznatog počinitelja oštećena metalna ograda u duljini od pet metara i porušeno šest metalnih stupova na plantaži malina uz obiteljsku kuću.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar