Policijsko izvješće za protekli tjedan (10. kolovoza – 17.kolovoza 2015.)

Policijsko izvješće za protekli tjedan (10. kolovoza – 17.kolovoza 2015.)

U proteklom tjednu zabilježeno je ukupno 16 kaznenih dijela na području Policijske postaje Konjic, Policijske postaje Jablanica i Policijske postaje Prozor- Rama, a od toga svega 5 kaznenih djela prijavljeno je u Policijskoj postaji Prozor-Rama.
Na području Policijske postaje Prozor Rama prijavljena su četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira te su zabilježene dvije prometne nezgode s manjom materijalnom štetom i bez povrijeđenih osoba.

IZDVOJENI DOGAĐAJI

–          Voditelj tehničke službe elektrodistribucije Prozor Rama prijavio je da je u Ulici kralja Tomislava u Prozoru nepoznati počinitelj presjekao električni podzemni aluminijski kabal prečnika 25 mm.
–          I.Z (1964.) prijavio je da je S. R. u mjestu Borovnica (općina Prozor Rama) presjekao i otuđio šlauf u dužini 35 m s parcele koja je vlasništvo M.O.
–          Djelatnica Doma zdravlja „Rama“ prijavila je da se u isti obratila L.D. (1963.) iz mjesta Gmići radi ukazivanja liječničke pomoći. Imenovanoj je povrede nanio njezin muž S. D. (1961.). S.D. je doveden u prostorije Policijske postaje Prozor Rama gdje je i alkotestiran.
–          Z.G. (1972.) iz mjesta Duge (općina Prozor-Rama) prijavio je da je dana 11. Kolovoza 2015. A.D. (1998.) na prevaru ušao u njegovu obiteljsku kuću gdje je seksualno uznemiravao njegovu maloljetnu kćer A.G. (2001.)

 
KARAKTERISTIČNI DOGAĐAJI IZ PODRUČJA NARUŠAVANJA JAVNOG REDA I MIRA
 
–          M.J.  prijavio je da mu je S.J. prije nekoliko dana uklonio kameni mejnik s parcele Dolac u mjestu Ometala (općina Prozor-Rama). U Prisutnosti policijske patrole došlo je do međusobne svađe te su istima uručeni prekršajni nalozi.
–          Djelatnik Doma zdravlja „Rama“ prijavio je da je u istoj ukazana liječnička pomoć prema J.K. (1990.) koji je u Ulici kralja Tomislava fizički napadnut od strane DŽ.T. (1992.) i P.B. (1981.). J.K. je zadobio lakše tjelesne ozljede .
–          M.F. (1985.) prijavio je da je u mjestu Ripci (općina Prozor-Rama) došlo do tjelesnog sukoba između  M.P. (1978.) i M.M. (1966.). Lakše tjelesne ozljede zadobio je M.M. dok je M.P. u alkoholiziranom stanju uhićen.
 
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar