Policijsko izvješće za protekli tjedan (11.06. – 18.06.2018.)

Policijsko izvješće za protekli tjedan (11.06. – 18.06.2018.)

Na području Policijske postaje Prozor – Rama u proteklom tjednu prijavljena su dva kaznena djela. Nije bilo narušavanja javnog reda i mira. Dogodile su se tri prometne nezgode u kojima nije bilo ozlijeđenih – objavljeno je u policijskom izvješću PU Konjic, a javlja Radio Rama.

Izdvojeni događaji:

– R.Z. (1995.) iz Prozora prijavila je da je kod nje u kuću došla njena susjeda R.D. (1979.) te priopćila da ju je fizički napao njen suprug M.D. (1972.) iz Prozora.

– I.D. (1952.) iz Makljena prijavio je da je u njegovom UO „Kod babe Janje“ A.Š. iz G.Vakufa-Uskoplja montiračem dva puta po glavi udario Z.Z. iz Prozora. Patrola policije je Z.Z. nakon obavljenog razgovora službenim vozilom prevezla u DZ Rama, gdje mu je ukazana liječnička pomoć, nakon čega je dovezen u policijsku stanicu radi uzimanja izjave. A.Š. (1984.) pronađen je od strane djelatnika P.S. G.Vakuf, te je predat djelatnicima P.S. Prozor nakon čega je lišen slobode i zadržan u policijskoj postaji.

– U 15.00 sati patrola policije putem telefona dojavila je da su u ul. K. Tomislava u Prozoru zaustavili P/M/V Ford Eskort bez reg. oznaka, kojim je upravljao E.K. (1994.) iz mjesta Blace koji je bio u vidno alkoholiziranom stanju. Isti je doveden u P.S. Prozor gdje je smješten u prostoriju za zadržavanje do otriježnjenja, a vozilo parkirano u krugu P.S: Prozor – Rama.

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar