Policijsko izvješće za protekli tjedan (14.9. – 21.9.2015.)

Policijsko izvješće za protekli tjedan (14.9. – 21.9.2015.)

 
Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović je u javljanju za Radio Ramu kazao kako je u proteklom tjednu na području PP Prozor –  Rama prijavljeno pet kaznenih djela, nije zabilježeno niti jedno narušavanje javnog reda i dogodila se jedna lakša prometna nezgoda u kojoj nije bilo ozlijeđenih.

Izdvojeni događaji:

– Zaposlenik Uprave šuma HNŽ-a prijavio je da je nepoznati počinitelj na području Gorače, odjel 90, bespravno posjekao i odvezao 24 stabla bukove šume.

– Č.B. (1971.) iz Prozora prijavio je da mu je zapaljen voćnjak, pri čemu je izgorjelo pet plastova sijena njegova vlasništva i vlasništvo mještana Paroš i Gorica te da se požar proširio po livadama i šumi, vlasništvo mještana ovih sela. Djelatnici PP Prozor-Rama lišili su slobode S.B. (1981.) iz mjesta Gračanica, koji je nakon krim obrade priznao počinjenje navedenog kaznenog djela.

– S.B. (1982.) iz mjesta Gračanica prijavio je da je nepoznati počinitelj, 14. rujna 2015., u odjelu 95, Šćipe, počinio šumsku krađu.

– L.N. (1963.) iz mjesta Rumboci, prijavio je da M.Č. (1996.) i T.Ć. (1994.) iz Rumboka u njegovoj privatnoj šumi vrše bespravnu sječu bukovih stabala. Patrola policije pronašla je počinitelje na mjestu događaja te im oduzela četiri bukova stabla.

– B.P. (1966.) iz mjesta Lug prijavio je da mu je na parceli zvanoj „Malo brdo“ od strane nepoznatog počinitelja izvršena bespravna sječa šume.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar