Policijsko izvješće za protekli tjedan (16.11. – 23.11.2015.)

Policijsko izvješće za protekli tjedan (16.11. – 23.11.2015.)

Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović je u javljanju za Radio Ramu kazao kako je u proteklom tjednu na području PP Prozor –  Rama prijavljeno šest kaznenih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dogodile su se dvije prometne nezgode s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Izdvojeni događaji:

– M.Č. (1938.) prijavila je da je u proteklom vremenu T.R. na njenoj parceli u mjestu Mekišnica, Donja Vast, posjekao i odvezao dva teretna vozila hrastova drva.

– Od strane nepoznatog počinitelja izvršena je krađa u tvornici “Rama Werk” u Prozoru iz koje je otuđeno vakum staklo od prozora i vrata dimenzija 140×210 cm.

– Š.K. (1932.) iz Sarajeva prijavio je da mu je u zadnjih mjesec dana, od strane nepoznatog počinitelja, izvršena provala u kuću u mjestu Pograđe u Prozoru. Otuđen je frižider marke Gorenje.

– P.Z. (1986.) prijavio je da u mjestu Perići u obiteljskoj kući njegov otac S.Z. (1956.) u pijanom stanju fizički i verbalno zlostavlja njegovu majku M.Z. koju je tom prilikom istjerao iz kuće. Prijavljeni je uhićen, a prilikom pretresa u službenim prostorijama PP Prozor-Rama isti je pokušao kaišem napasti patrolu policije te prilikom stavljanja osobe pod kontrolu zadobio je lakšu tjelesnu ozljedu u predjelu lica što je konstatirano i u Domu zdravlja Rama.

– Ovlašteni radnik firme “Putevi Grude” prijavio je da je tijekom noći sa 17. na 18. studenog od strane nepoznatog počinitelja izvršena krađa dva akumulatora iz nezaključanog putničkog motornog vozila marke Mercedes, koji je bio parkiran u krugu firme “Viteks” u ulici Kralja Tomislava u Prozoru.

– F.Š. (1966.) prijavio je da ga je u ulici Nikole Šopa u Prozoru verbalno napao E.H. (1965.) te nogom udario u njegov automobil Dacia, vlasništvo firme HT Eronet.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar