Policijsko izvješće za protekli tjedan (24.8. – 31.8.2015.)

Policijsko izvješće za protekli tjedan (24.8. – 31.8.2015.)

U proteklom tjednu na području Policijske postaje Prozor Rama, Policijske postaje  Jablanica i Policijske postaje Konjic zabilježena su ukupno dvadeset dva krivična djela.

 Na području PP Konjic 14 krivičnih djela, na području PP Jablanica 5 krivičnih djela i na području PP Prozor-Rama 3 krivična djela.

 Na području Policijske postaje Prozor Rama nije zabilježen niti jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira, a dogodila se jedna prometna nezgoda s manjom materijalnom štetom i bez teže ozlijeđenih osoba.
 

IZDVOJENI DOGAĐAJI:

– I.B. (1976.) iz mjesta Mluša ( općina Prozor Rama)  prijavio je da njegov susjed V. B. (1950.) iz mjesta Mluša razbija predmete po kući i da maltretira obitelj. Imenovani je lišen slobode.
– Čuvar šuma iz Prozora prijavio je da je nepoznati počinitelj u mjestu Prodajnica u Odjelu 109 u općini Prozor Rama posjekao 15  stabala jelike.
– DŽ. H. (1972.) iz mjesta Here u općini Prozor Rama prijavio je da je dana 29. kolovoza 2015. nepoznati počinitelj bespravno posjekao neutvrđenu količinu bukovog drveta lokaciji Prisike.
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar