Policijsko izvješće za protekli tjedan (27.7. – 3.8.2015.)

Policijsko izvješće za protekli tjedan (27.7. – 3.8.2015.)

Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana dogodile su se dvije prometne nesreće s manjom materijalnom štetom i bez izlijeđenih, a prijavljeno je šest kaznenih djela. Nije zabilježen niti jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira. 

Izdvojeni događaji:

– Od strane nepoznatog počinitelja tijekom noći s 27. na 28. srpnja otuđeno je putničko motorno vozilo marke Golf V, njemačkih registracijskih oznaka, vlasništvo S.D., dok se nalazilo parkirano ispred obiteljske kuće u mjestu Gmići.

– Z.R. (1963.) prijavila je da je, u obiteljskoj kući u mjestu Naukovići u općini Prozor-Rama, fizički maltretira njezin malodobni sin (2001. godište). U prisustvu službenika Centra za socijalni rad, od prijavljenog je uzeta izjava za zapisnik.

– M.Z. je  prijavio da mu je u mjestu Borić, Debela Glavica u općini Prozor-Rama, nepoznati počinitelj posjekao 10 bukovih stabala.

– Djelatnik uprave šuma HNŽ-a je telefonom prijavio da je u mjestu Grkašnica, tijekom noći s 28. na 29. srpnja, nepoznati počinitelj posjekao 40 smrekovih stabala.

– Š.N. (1939.) iz Prozora je prijavio da mu je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću iz koje je ukraden televizor LG.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar