Policijsko izvješće za protekli tjedan

Policijsko izvješće za protekli tjedan

Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović je u javljanju za Radio Ramu kazao kako se  u proteklom tjednu na području Policijske postaje Prozor-Rama, Policijske postaje Jablanica i Policijske postaje Konjic nastavlja povoljna situacija na području kriminaliteta,tako da je bilo svega deset krivičnih djela u PU Konjic u proteklih tjedan dana:
 
Na području PP Konjic 4 krivičnih djela
Na području PP Jablanica 3 krivična djela
Na području PP Prozor-Rama 3 krivična djela
 
Što se tiče javnog reda i mira zabilježeno je šest narušavanja i ukupno šest prometnih nezgoda, 2 u PP Konjic, 3 Jablanici, 1 u Prozor-Rami, jedna osoba je zadobila lakše ozljede u Konjicu.
 
Iz kriminaliteta izdvajamo:
 
K.V. (1962.) iz Prozora prijavila je da joj je tijekom noći s 9. na 10. veljače od strane nepoznatog počinitelja izvršena provala u kuću u mjestu Borovnica iz koje je tom prilikom otuđena jedna plinska boca.

D.Dž i N.Dž. prijavili su da je u posljednjih desetak dana izvršena provala u mjestu Paroš u nenastanjenu kuću iz koje je otuđen alat i hrana.

Anonimna muška osoba putem telefona dojavila je u PP Prozor-Rama da se u sportskoj kladionici Williams aktivirao alarm. Patrola policije izlaskom na mjesto događaja utvrdila je da je od strane nepoznatog počinitelja izvršena provala u istu. Prilikom obilaska terena u mjestu Ometala patrola policije je u vozilu zapazila tri lica koja bi se mogla dovesti u vezu s izvršenjem navedenog kaznenog djela, od kojih su dva uspjela pobjeći a J.P. (1991.) iz Širokog Brijega je lišen slobode. Pretresom vozila od strane policije PP Prozor-Rama, vozila džip ISUZU Trope crne boje, bez registarskih oznaka, koje su naknadno pronađene u vozilu, pronađena je jedna kapa fantomka, jedan pajser i jedne rukavice koje bi se mogle dovesti u vezu s izvršenjem ovog kaznenog djela. 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar