Policijsko izvješće za protekli tjedan (4.5 – 11.5.2015.)

Policijsko izvješće za protekli tjedan (4.5 – 11.5.2015.)

Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović je u javljanju za Radio Ramu kazao kako je  u proteklom tjednu na području Policijske postaje Prozor-Rama, Policijske postaje Jablanica i Policijske postaje Konjic prijavljen standardan broj kaznenih djela.
 
Na području PP Prozor Rama zabilježeno je 6 kaznenih djela i jedna prometna nezgoda s manjom materijalnom štetom i bez ozlijeđenih osoba, a prijavljen je  jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.

  IZDVOJENI DOGAĐAJI

– Čuvar šuma putem telefona prijavio je u PU Prozor Rama da je nepoznati počinitelj u tijeku noći s 3. na 4. svibanj 2015. , u mjestu Garevina u Odjelu 73 bespravno posjekao i odvezao 8 bukovih stabala.
– A. T iz mjesta jaklići (općina prozor Rama) prijavio je da mu je u tijeku noći 3. Na 4. Svibanj 2015. Nepoznati počinitelj polomio 8 stabala mladog nasada šljive.
–  J. B.  prijavio je da mu je nepoznati počinitelj u posljednjih petnaestak do dvadeset dana otuđio agregat marke Lombardini koji se nalazio na lokalitetu Humac, u mjestu  Podbor (općina Prozor Rama)
– Djelatnik Uprave šuma HNK prijavio je da je u tijeku noći 5. Na 6. Svibanj 2015. Od strane nepoznatog počinitelja u mjestu Grkašnica (općina Prozor Rama) posjekao i odvezao 7 smrekovih stabala.
– P. A. prijavio je u PU Prozor Rama da je njegov otac J. A. u pijanom stanju i da maltretira svoju obitelj, psuje i prijeti da će ih ubiti. Prijavljeni nije pronađen do dolaska policijskih patrola.
– V. Ć. (52.) prijavio je u PU Prozor Rama da mu je u mjestu Draševo iz štale otuđena električna instalacija i da je otuđeno oko 100 m elektro-kabla koji je vodio od kuće do do štale.
– Od strane nepoznatog počinitelja izvršena je provala u kiosk Tabaco Press u Ul. Kralja Tomislava u Prozoru iz kojeg je otuđena neutvrđena količina sokova i cigareta.
–    Javni red u mjestu Lizopreci narušili su R.B. (1959.) i Ć.B. (1954.) zbog narušenih imovinskih odnosa.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar