Policijsko izvješće za protekli tjedan

Policijsko izvješće za protekli tjedan

Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović je u javljanju za Radio Ramu kazao kako je  u proteklom tjednu na području Policijske postaje Prozor-Rama, Policijske postaje Jablanica i Policijske postaje Konjic prijavljeno  svega jedanest kaznenih djela.

Na području PP Prozor Rama nije zabilježeno niti jedno narušavanje javnog reda i mira, a zabilježena su dva kaznena djela i dvije prometne nezgode s manjom materijalnom štetom.

Hakalović napominje da je u proteklom vikendu  na području koje pokriva PU Konjic održano mnogo sportskih natjecanja, navijačkih proputovanja i rizičnih utakmica gdje su bili angažirani svi policijski službenici Pu Konjic. Svi događaji protekli su mirno bez incidenata. 

  IZDVOJENI DOGAĐAJI

– D.S. (1959.) iz Prozora prijavio je provalnu krađu od strane nepoznatog počinitelja u obiteljsku kuću koja je povremeno nastanjena.
– Šumar šumarije HNŽ-a iz radne jedinice Prozor Rama, prijavio je da je nepoznati počinitelj u blizini mjesta Kute bespravno posjekao 2 do 3 prostorna metra bukovog drveta.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar